Čelične cijevi

Honovane cijevi

hladno valjane honovane cijevi

Hladno vučene cijevi za izradu hidrauličnih cilindara. Vanjski dio cijevi je tretiran posebnim uljem u vidu zaštite od hrđanja dok unutarnji dio cijevi je kromiran slojem kroma od 10-30 mikrona.
U našem asortimanu nudimo cijevi unutarnjeg promjera od Ø 30 mm do Ø 300 mm.
Cijevi je potrebno čuvati na stalnoj sobnoj temperaturi kako nebi bile izložene temperaturnim razlikama. Također Vodi se velikog računa o odgovarajućem skladištenju, te su cijevi položene obavezno vodoravno kako bi se spriječilo savijanje cijevi.
Sve cijevi u našem prodajnom programu su certificirane te se mogu razrezati prema željenim dimenzijama ili obraditi prema vašem nacrtu i željama.

Katalog naših cijevi možete skinuti ovdje "Preuzmi"Kromirane šipke / klipnjače

kromirane klipnjace

Nudimo različite vrste kromiranih šipki (klipnjača) koje se mogu koristiti za izradu hidrauličnih ili pneumatskih cilindara. Dostupne su u promjerima od Ø 10 mm do Ø 100 mm sa nanosima kroma od 10 do 30 mikrona ovinso o samom promjeru šipke (klipnjače). Također u ponudi imamo šipke različitog materija kao što su Inox, Nikrom, kaljene i dvaput kromirane.
Kad je riječ o zahtjevnijim poslovima gdje su teži uvjeti rada (rudarstvo, građevinarstvo, poljoprivreda...) preporučuju induktivno kaljene ili dvoslojno kromirane šipke. Za ekstremne vremenske uvjete se koriste hromirane klipnjače izrađene od INOX ili Nikrom materijala (na moru..).
Naše klipnjače su izrađene od najkvalitetnijih materijala te su certificirane po ISO normi. Vodeći smo proizvođač cilindara u Dalmaciji stoga ugrađujemo najkvalitetnije i optimalnije materijale ovisno o samoj prirodi rada cilindra. Klipnjače isporučujemo u različitim duljinama ovisno o vašoj potrebi te se također mogu obraditi prema vašim željama.

Katalog naših cijevi možete skinuti ovdje "Preuzmi"INOX krute cijevi

inox krute cijevi

Najveća primjena ovakvih vrsta cijevi se pronalazi na instalacijama koje su izložene morskim utjecajima. Najčešće u cijevovodima broda, hidrauličnih palubnih dizalica, hidrauličnih agregata, vitla te i drugih hidrualičnih potrošača. Svugdje gdje se traže veći i veliki pritisci koristimo bešavne inox cijevi.
Sve cijevi u našem prodajnom programu su certificirane te se mogu razrezati prema željenim dimenzijama ili obraditi prema vašem nacrtu i željama.

Katalog naših cijevi možete skinuti ovdje "Preuzmi"Pocinčane krute cijevi

pocinčane krute cijevi

Iz ponude izdvajamo široki asortiman hidrauličnih pocinčanih krutih cijevi počevši od najmanjeg promjera od 6mm do najvećega od 42mm.
Cijevi dolaze u duljinama od 6 m te ih isporučujemo u različitim duljinama ovisno o vašoj potrebi te se također mogu saviti prema vašem uzorku.
Naš viskokvalificirani tim uz pomoć digitalne savijalice cijevi je u stanju napraviti i najzahtjevnije lukove. Potpuni cijevni kompleti mogu se isporučiti prema kupčevom nacrtu te isporučiti i montirati izravno na proizvodnu traku – brzo, pouzdano, a i fleksibilno ako su u pitanju promjene koje je potrebno izvršiti u kratkom roku. Radimo pripremu i montažu kompletnih hidrauličnih cijevovoda na brodovima. Te pružamo potpunu potporu i ugradnju hidrauličnih spojnica i ventila za krute cijevi

Katalog naših cijevi možete skinuti ovdje "Preuzmi"