Bazenski lift na vodu


Lift za invalide

Rotban bazenski lift koristi snagu vode kao jedinu energiju za obavljanje rada. Korištenjem snage vode postignut je jednostavan i elegantan dizajn dizala, s minimalnim pokretnim dijelovima, bez motora ili opasne električne energije.

Bazenski lift je izrazito ekonomičan proizvod jer koristi isključivo vodu kao jedini izvor energije čime se može postaviti svugdje: bazenu, toplicama, na brodovima, plažama za invalide, javnim plažama za pojedince koji imaju poteškoća sa stepenicama i ljestvama.lako se održava

Lift je izrađen od nehrđajučeg čelika (tip 304 i 316). Namijenjen je za unutarnje i vanjske bazene i za javne plaže. U potpunosti je demontažan i do najmanjih komponenata. U slučaju kvara, lift se jednostavno servisira na licu mjesta ili u radnji bez potrebe korištenja posebnog alata.


maksimalna sigurnost

Sigurnost korisnika nam je uvijek na prvom mjestu. U slučaju nestanka vode ili pucanja dovodnog crijeva, osoba uvijek ima mogućnost lift potpuno zaustaviti ili ga spustiti u najniži položaj.
Na taj način korisnik ima potpunu kontrolu prilikom spuštanja i podizanja lifta što je neophodno za siguran rad.


upravljanje

Dovoljno je spojiti crijevo s vodovodne mreže s ventilom na liftu kako bi on započeo sa radom. Lift može podizati i spuštati teret mase i do 200 kg pri čemu korisnik ima potpunu kontrolu upravljanja.
Lift ima dvije kontrole koje su lako dostupne, a nalaze se na razini sjedišta lifta i razini vode. Sjedalo se automatski okreće za 180° i može se zaustaviti ili usporiti u bilo kojem trenutku putovanjapriključak na vodu

Kako bi lift bio spreman za rad, potrebno je crijevo vode priključiti u za to označen ventil.
Tlak vodovodne mreže je dovoljan da bi se postigla maksimalna nosivost lifta.
Vrsta i promjer korištenog crijeva pritom ne umanjuju snagu lifta.